Дубенська поліція береться за водіїв маршруток та таксі

Дубенська поліція береться за водіїв маршруток та таксі
З 20 квітня на території області будуть проводитися профілактичні заходи, спрямовані на посилення контролю за безпекою дорожнього руху під час здійснення пасажирських перевезень автомобільним транспортом. Головною метою відпрацювання є підвищення рівня безпеки дорожнього руху під час здійснення пасажирських перевезень.

Працівниками поліції, які забезпечують безпеку дорожнього руху, буде приділятись особлива увага виявленню порушень Правил дорожнього руху водіями пасажирського транспорту — як маршрутних транспортних засобів, так і таксі. Вартові доріг перевірятимуть наявність необхідних документів для перевезення пасажирів та фіксуватимуть порушення правил перевезення пасажирів.

З метою нагадати перевізникам про важливість дотримання Правил дорожнього руху правоохоронцями будуть проводитись зустрічі та бесіди з перевізниками. Крім того, поліцейськими будуть організовані додаткові перевірки технічного стану транспортних засобів та контроль за технічним станом під час експлуатації транспорту на лінії, дотриманням пасажироперевізниками вимог законодавства з безпеки дорожнього руху, організацією проходження передрейсового медичного огляду водіїв. Про це повідомляє Дубенський відділ поліції.
1250

Коментарі

Немає коментарів. Ваш буде першим!
Завантаження...