Місцеві гирьовики стали третіми на Всеукраїнському турнірі

Місцеві гирьовики стали третіми на Всеукраїнському турнірі

24 листопада в м. Київ відбувся Всеукраїнський турнір «Олегів щит», на якому розігрувалися нагороди в окремих вправах. Вихованець Дубенської районної ДЮСШ Андрій Грицак здобувши перемогу у вправі поштовх 2-х гирь по 24 кг (150 підйомів за 9 хв 20 сек.).



1-2 грудня у м. Львові відбувся Всеукраїнський турнір з гирьового спорту ім. проф. Ю. О. Резнікова, у якому взяли участь близько 150 спортсменів із 14 областей України. Збірна команда Рівненської області здобула 3 командне місце, поступившись командам з Житомира і Львова. До складу рівненської команди ввійшли спортсмени Вербського відділення Дубенської районної ДЮСШ.


Всі виступали у класичному двоборстві, гирі 24 кг. Вдало виступили майбутні зірки гирьового спорту: Павло Карпченко, Дмитро Петручок, Олександр Мелещук і Роман Степанюк. Кожен із хлопців боровся до кінця і показав свій особистий рекорд. Андрій Грицак виборов бронзу у ваговій категорії до 85 кг (поштовх — 162, ривок – 151). Тренує спортсменів Заслужений тренер України Момотюк Леонід Петрович.



Наприкінці листопада 2018 року в м. Полтава пройшов чемпіонат України з армспорту серед студентів. На цьому чемпіонаті вдало виступили вихованці Дубенської районної спортивної школи, Андрій Алєксєєчкін (60кг) став бронзовим призером та в п'ятірку кращих увійшов Сергій Вальчук (75кг) — тренер Мушировський Віктор.

748

Коментарі

Немає коментарів. Ваш буде першим!
Завантаження...