Конкурс на кращу роботу з образотворчого мистецтва, присвячений творчості художника І.Ф. Хворостецьк

Конкурс на кращу роботу з образотворчого мистецтва, присвячений творчості художника І.Ф. Хворостецьк

КРЕМЕНЕЦЬКА ОБЛАСНА ГУМАНІТАРНО-ПЕДАГОГІЧНА АКАДЕМІЯ ІМ. ТАРАСА ШЕВЧЕНКА

КРЕМЕНЕЦЬКИЙ ПЕДАГОГІЧНИЙ КОЛЕДЖ
Проводить конкурс на кращу роботу з образотворчого мистецтва, присвячений творчості славетного земляка, художника І.Ф. Хворостецького

МЕТА КОНКУРСУ: виявити художньо-обдарованих випускників загальноосвітніх шкіл, ліцеїв, гімназій, мистецьких шкіл (база 9, 11 кл.), які бажають навчатися у Кременецькій обласній гуманітарно-педагогічній академії ім. Тараса Шевченка, педагогічному коледжі за спеціальністю Образотворче мистецтво*

УМОВИ КОНКУРСУ
Конкурс ім. І.Ф. Хворостецького проводитиметься 25 квітня 2015 року (субота) в Кременці на базі педагогічного факультету Кременецької обласної гуманітарно-педагогічної академії ім. Тараса Шевченка (корпус № 2).
Конкурс проводиться в один тур.
Початок о 12 годині в аудиторіях № 81, 87.
У конкурсі можуть брати участь конкурсанти, які мають нахил до образотворчого мистецтва і вже володіють основами образотворчої грамоти, завершують здобуття базової середньої освіти (9 кл.) та повної загальної середньої освіти (11 кл.).
Учасники, які стали переможцями (І – ІІІ місце), нагороджуються дипломами та мають переважне право на зарахування до академії та педагогічного коледжу за інших рівних умов.
Заявки на участь у конкурсі та відомості про учасника (біографічні дані, школа, клас, зворотна адреса, по можливості творчі роботи) оформлюються в день проведення конкурсу.
Контактна адреса та телефони:
47003 Тернопільська обл.
м. Кременець, вул. Ліцейна,1
гуманітарно-педагогічна академія
деканат педагогічного факультету
(конкурс І.Ф. Хворостецького)
тел. (03546) 2-27-16, 0961075131

БАЖАЄМО УСПІХУ!

2445

Коментарі

Немає коментарів. Ваш буде першим!
Завантаження...