Міська влада зустрілася з воїнами-інтернаціоналістами

Міська влада зустрілася з воїнами-інтернаціоналістами
За щорічною традицією, в рамках проведення заходів до Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 30-ї річниці виведення військ з Республіки Афганістан, вчора, 14 лютого, у Дубенській міській раді відбулася зустріч міського голови Василя Антонюка з активом Дубенської організації Української Спілки ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів) та родинами загиблих бійців. Також у зустрічі взяв участь військовий комісар Анатолій Кононов.

Під час спілкування учасники зустрічі зазначали, що наразі значно активізувалась діяльність спілки афганців, налагоджено плідну конструктивну співпрацю з міською владою. Відтак, цьогоріч у місті заплановано численні й різнопланові заходи до 30-ї річниці виведення військ з Афганістану.  

Особливі слова щирого співчуття та підтримки пролунали матерям та вдовам, у яких афганська війна назавжди забрала найближчих та найрідніших людей. Світлу пам'ять загиблих та померлих воїнів вшанували хвилиною мовчання.

Родинам загиблих афганців міська влада вручила продуктові пакети та грошові сертифікати. Від спілки афганців ці родини додатково отримали цукерки та сири, надані завдяки старанням активістів спілки дубенськими підприємцями. Батьків, які за станом здоров'я не змогли прибути на зустріч, міський голова відвідав удома.   

По завершенню зустрічі було здійснено покладання квітів та засвічування лампадок біля могил афганців, похованих на кладовищах міста — Зиновія Рибачука, Василя Кухарчука, Миколи Качковського, Валерія Цвика, Віталія Галія. На могилах воїнів пролунав військовий салют, який здійснили військовослужбовці дубенської в/ч А1519. Також квіти пам'яті та шани лягли до меморіальних дошок, встановлених у місті на честь загиблих дубенчан-афганців. Про це повідомляє Дубенська міська рада.


724

Коментарі

Немає коментарів. Ваш буде першим!
Завантаження...