Дубенська школярка стала кращим канадознавцем

Дубенська школярка стала кращим канадознавцем

У лютому — квітні цього року відбувався Всеукраїнський конкурс наукових робіт з канадознавства, організатором та координатором якого є Центр канадознавства Національного університету «Острозька академія». До участі запрошувались учні 9-11 класів загальноосвітніх навчальних закладів. Конкурс проводився з метою привернення уваги до розвитку українсько-канадських відносин у різних сферах суспільного життя, духовного, творчого, інтелектуального розвитку учнівської молоді, виховання її в дусі демократичних цінностей, прищеплення навичок науково-пошукової роботи, створення умов для формування інтелектуального потенціалу нації.

Конкурс, участь у якому безкоштовна, відбувався у два етапи.

І етап передбачав заочну участь (журі оцінює наукові роботи учасників), ІІ етап – захист наукових робіт (учасники представляли результати своїх досліджень у формі наукової доповіді до 10 хв та відповідали на питання).

ІІ етап конкурсу відбувся 29 квітня у Національному університеті «Острозька академія» в онлайн -режимі. Онлайн-трансляція відбувалася у центральній районній бібліотеці.

Із Дубенського району участь взяла учениця 9 класу Кононова Ольга Сергіївна (с.Бортниця), яка, за результатами ІІ етапу зайняла 1 місце.

Усі учасники ІІ етапу конкурсу отримали сертифікати. Призерів нагородили грамотами та цінними призами:

1 місце — Кононова Ольга Сергіївна (166 балів)

2 місце — Андрійчук Діана Сергіївна
3 місце — Колдомасов Артур Миколайович

4 місце — Ткаченко Світлана Вікторівна
5 місце — Шеванюк Кароліна Віталіївна
6 місце — Бердаль Владислава Степанівна

7 місце — Шилюк Катерина Олегівна

За матеріалами Дубенської РДА

1909

Коментарі

Немає коментарів. Ваш буде першим!
Завантаження...