За шахрайство засудили директора на три роки

За шахрайство засудили директора на три роки

За шахрайство директора приватного підприємства «АТТ «Партнер», що зареєстроване в Дубні, суд зобов’язав сплатити потерпілому понад 94 тисячі гривень та засудив до обмеження волі на три роки.

Ще в травні 2013 року засуджений шляхом обману опублікував на сайті неправдиві відомості про продаж дошок модрини обрізної. Він повідомив покупцю, що на умовах 100 відсоткової передоплати може продати та доставити 11.5 куб. м. дошки модрини вартістю 17100 грн., наміру на поставку якої не мав. Коли покупець двома платежами здійснив оплату за обіцяні ним послуги, обвинувачений привласнив кошти.

Під час судового засідання засуджений своєї вини не визнав, дав показання, що він розміщав оголошення, але в той час модрини не продавав, так як її не було в наявності, продавав сосну (на час отримання коштів модрину заборонили різати). Як він пояснив, кошти зразу не повернув, бо не знав куди їх повертати, а коли потерпілий дзвонив, то вони спілкувались.

23 травня Дубенський міськрайонний суд визнав обвинуваченого винним у скоєнні кримінального правопорушення передбаченого ст.190 ч.2 КК України і призначив покарання у вигляді трьох років обмеження волі. А також засудив стягнути на користь потерпілого 88 980 грн. заподіяної матеріальної шкоди, 5 000 грн. моральної шкоди та 1500 грн. за надання правової допомоги.

За матеріалами ЄДРСР

1711

Коментарі

Немає коментарів. Ваш буде першим!
Завантаження...