Як підібрати боді для новонароджених

Як підібрати боді для новонароджених

Боді для новонароджених є зручні та практичні костюмчики, фактично комбінезони для малюків, повністю розстібаються в певному місці. Важливо, щоб в такому одязі дитина відчувала себе природно і абсолютно комфортно, тому матусям до вибору боді необхідно підійти дуже відповідально і приділяти увагу кожній деталі моделі, що сподобалася.


Як підібрати бодік для новонародженого? Батькам корисно знати, що найзручнішим і відповідним боді для малюка буде те, яке розстібається в області ніжок, тим самим дозволяючи мамі швидко надіти або ж зняти його. Наприклад, варіант, коли боді без застібки, а заорюють в районі плечей, буде не таким хорошим, бо рухливий карапуз може самостійно роздягтися в самий невідповідний момент. Читайте також: Як вибрати дитячий одяг.

Дитяче боді повинно бути зшите з високоякісного і гіпоалергенного матеріалу, який не завдасть шкоди ніжній шкірі дитини. Адже якщо в складі одягу знаходяться ненатуральні компоненти, то у малюка можуть виникнути подразнення, почервоніння і сухість шкіри, які здатні привести до більш серйозних проблем зі здоров'ям. Найбезпечнішим і екологічно чистим матеріалом вважається бавовна, тому саме його найкраще використовувати для пошиття одягу для діток. В такому виріб крихітка відчуватиме себе комфортно і затишно. Також при виборі боді для новонародженого крім матеріалу необхідно звертати увагу на шви. Найкраще, коли вони виконані зовні. Читайте також: Особливості правильного вибору
дитячого одягу
.

Купуючи дитяче боді, найкраще вибирати моделі ніжних пастельних відтінків, сприятливо впливають на психіку малюка і дарують йому здоровий і спокійний сон.Якщо ви купуєте варіанти з декором (гудзиками, вишивкою, намистинами і т.д.), то слід перевірити, чи міцно прикріплені ці деталі. Читайте також: Цікавий блог про дітей.

Крім усього перерахованого вище, обов'язково потрібно враховувати розмір одягу, щоб вона відповідала параметрам Вашого чада. Розумно буде повідомити продавцеві вага і зріст дитини, а вже той, в свою чергу, негайно підбере самий відповідний боді, яке ніде не буде тиснути і сковувати рухи крихти. Читайте також: З яких матеріалів може бути пошитий якісний дитячий одяг.

Сучасні магазини дитячого одягу надають величезний вибір якісних і красивих речей, здатних задовольнити смак навіть найвибагливіших мам. Тому ознайомившись з деякими порадами, як правильно підібрати боді для новонародженого, Ви придбаєте потрібну річ максимально швидко і легко.

14:25
244

Коментарі

Немає коментарів. Ваш буде першим!
Завантаження...